Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Ostra - 12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d'alimentació sostenible

Imatge
 
Ostra - 12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d'alimentació sostenible
01/07/2022

OSTRA DE L’AMPOLLA A LA GARNATXA AMB GEL DE FRUITS VERMELLS

El conreu d’ostrons al delta de l’Ebre es va iniciar a la dècada de 1970 com a producció complementària a la dels musclos. El seu cultiu comença amb la fi de la recollida dels musclos, cap al gener o el febrer, fet que permet una rotació perfecta entre ambdós mol.luscos. En els darrers anys la producció d’ostrons a les Terres de l’Ebre s’ha estès gràcies a l’augment de l’interès comercial que ha originat la qualitat de la seva carn. Actualment hi ha més de 100 vivers i 35 empreses productores de musclos i ostrons.

La recepta del restaurant Club Nautic – Casa Montero de l’Ampolla elaborada per Carme Montero en vídeo: